Prima pagină · Covasna

English Articles

 • Romanian Ministry of Foreign Affairs: Ukraine must maintain the level of protection for the rights of national minorities in order to remain anchored to its European track (English)
 • Commissioner: Harassment of Romanian-language schools in Transnistria goes against right to education (English)
 • Anil Polat: Why Is The Internet In Romania So Damn Fast? (English)
 •   Read all English Articles

  Comentarii

  Articole noi

 • Reforma administrației publice, mai mult decât „listele de partid”– episodul III (performanța funcționarilor poate crește) (Politica)
 • Cătălin Cornea: Iohannis, Pollit și Bouckaert despre reformă și reformită (Educatie)
 • Condei.ro: Tinerii în politică? (Politica)
 • Alexandru Croitoru: Borc, pâra și whistle blowing (Economie)
 • Criterii pentru „noua clasa politică” (Politica)
 • Pădurea, între beneficiile și capriciile democrației (Mediu)
 • Problema lui Dragnea: funcționarii și procurorii (Covasna)
 • Condei.ro: Incă o escadrilă de avioane F-16 ?! (Harghita)
 • Logica ministrului delegat (Mureș)
 • Cătălin Cornea: Să ne ferim de reformatori! (București)
 • Condei.ro: La ce ne trebuie nouă arme?! (Politica)
 • Va putea Rusia să creeze ieșire la Marea Neagră pentru Transnistria? (Sora BASARABIA)
 • Condei.ro: România se află pe locul 26 în lume la producția auto (Mediu)
 • Condei.ro: Ingrediente de stat (Politica)
 • Democrația rusească: de la „Transnistria” la „Ucraina liberă” (de est) (Bugeac)
 • Forțele separatiste transnistrene urmăresc să își construiască propria flotă militară aeriană (Sora BASARABIA)
 • Bloomberg.com: Moldova's Leanca Didn't Expect Putin's Crimea Push (Video)
 • Romanian Ministry of Foreign Affairs: Ukraine must maintain the level of protection for the rights of national minorities in order to remain anchored to its European track (English)
 • Fără sprijinul Bulgariei, copii românilor din Timocul bulgăresc învaţă Limba Română (Romanii din Bulgaria)
 • măgarul Kelemen Hunor (dupa cum l-a numit CTP) asteapta capitularea PNL din guvern pentru a întra la guvernare... (Harghita)
 • CTP în Gandul.info despre marțafoiul, anacoluticul și clismaticul verbal sorin oprescu (București)
 • Commissioner: Harassment of Romanian-language schools in Transnistria goes against right to education (English)
 • Dacă cineva spune ca un primar se poate suspenda din funcție ca să fie ministru înseamnă că nu cunoaște legea... (Politica)
 • Semn distinctiv pe produsele tradiţionale româneşti (Agricultură)
 • Bașcanul Găgăuziei Mihail Formuzal poate vorbi și în Limba Română (Video)
 • Campionatul de Turism Sportiv "Stafeta Munților" 2014 (Mediu)
 • TVR: „Delfinul", singurul submarin militar al României, va fi retrimis în misiune în Marea Neagră (Infrastructura)
 • The Epoch Times Romania: Primăria Capitalei misterioasă: proiect de bloc cu patru etaje lângă Ateneu ţinut departe de ochii publicului (București)
 • Arhitectii bucureșteni se pronunță împotriva proiectului de mutilare a restaurantului Cina și zonei Ateneului Roman. Video Digi 24. (Video)
 • Primaria Capitalei tine la secret cum va arata blocul de patru etaje care se construieste langa Ateneul Roman (București)
 • Problema lui Dragnea: funcționarii și procurorii

  re A.
  Liviu Dragnea, prezent la lucrările atelierului ‘Dezvoltare regională și reformă administrativă’ al PSD, organizat la Parlament a declarat că “Există o mare rezistență în București împotriva descentralizării. Nu vor să cedeze puterea de aici. Nu vor să lase puterea să vină la comunitățile locale. Nu vor, pur și simplu! Este o boală, boala puterii probabil! Este ceva inimaginabil!

   Continuare    Comentarii (0)   29.03.2015. 11:31

  ATAC DE LA VÂRFUL UDMR. Kelemen Hunor: ”Scandalul steagului secuiesc și al bentiței tricolore a fost generat şi întreţinut de două persoane: Codrin Munteanu şi Dan Tănasă”

  re blog Dan Tănasă: Președintele UDMR, Kelemen Hunor, invitat de jurnaliștii Ioana Lupea și Dan Marinescu la Adevărul Live, m-a atacat azi în mod mizerabil acuzându-mă că aș fi, alături de fostul prefect al județului Covasna, dr. Codrin Munteanu, actual secretar general în Ministerul Apărării Naționale, în spatele scandalului steagului secuiesc și al bentiței tricolore purtată de eleva Sabina Elena la școală în data de 15 martie a.c.

  Redau pasaje din materialul apărut azi pe pagina

   Continuare    Comentarii (0)   13.04.2013. 00:05

  Condeiul ardelean: Portret de „român”: Mădălin Guruianu, președintele PNL Sfântu Gheorghe

  re Președintele PNL Sfântu Gheorghe, Mădălin Guruianu
  Portret de „român”: Mădălin Guruianu
  UDMR a afirmat, în repetate rânduri, că întregul demers de obţinere a autonomiei teritoriale pe criterii etnice a aşa-zisului „ţinut secuiesc” este sortit eşecului câtă vreme românii din judeţele locuite în majoritate de unguri nu sunt de acord cu acest lucru. Pentru a-şi atinge obiectivele, au acţionat constant pentru limitarea sau eliminarea oricărui element românesc din zonă, mai ales în spaţiul public. De mai bine de 20 de ani, UDMR încearcă să împiedice românii din aceste zone să se exprime şi să se manifeste împotriva acţiunilor segregaţioniste, secesioniste

   Continuare    Comentarii (2)   12.04.2013. 23:46

  DanTănasă.ro: ÎN REVISTA 22. ”Intelectualul” Sorin Ioniță despre eleva Sabina Elena: ”e o proastă mică dar cu tupeu”

  re Pagina de internet a Revistei 22 găzduiește un editorial semnat de ”intelectualul” Sorin Ioniță (habar nu am cine e individul și nici ce realizări are!), publicat ieri, în care Ioniță o insultă pe eleva Sabina Elena (în vârstă de 15 ani!), condamnă gestul ei de a se afișa cu bentița tricoloră la școală pe 15 martie și termină prin a o compara cu antisemitul Csibi Barna.

  re Sorin Ioniță: ”Că veni vorba de loaze: n-am mai primit niciodată aşa noian de corespondenţă (da­că exclud pliantele lui Chiliman şi flu­tu­ra­şii din parbriz ai unora care insistă să-mi cumpere maşina, nu se ştie de ce) ca zilele astea, de când am postat pe Facebook câ­teva rânduri deloc măgulitoare despre ero­ina cu bentiţă de la liceul Körösi din Co­vasna. Sute de mesaje m-au inundat

   Continuare    Comentarii (0)   27.03.2013. 21:58

  atacul neîntrerupt al oamenilor lui Soros asupra României...

  re În mod tradițional ong-urile lui Soros și cele finanțate de acesta au fost interesate de țigani, susținând internaționalizarea termenului de rom (vă amintiți păcăleala inițială că ar fi cu 2 de „r”), termen care este foarte ușor confundat astăzi la nivel european cu termenul de român.

  De o vreme bună, ong-urile lui Soros și cele finanțate de acesta au fost interesate de Basarabia, de basarabenii veniți la studii în România, de unionismul dintre cele două state, producând așa-zise studii care urmăresc (încet, dar constant) criticarea statului român și îndepărtarea basarabenilor

   Continuare    Comentarii (0)   26.03.2013. 19:31

  COMUNICAT. Tineretul Național Liberal solidar cu eleva Sabina Elena

  re Tineretul Național Liberal își exprimă susținerea față de Sabina Elena, eleva de clasa a IX a, din Covasna, care a purtat la școală o bentiță tricoloră. De asemenea, TNL consideră regretabil faptul că acest gest, absolut normal, este catalogat de autoritățile școlare din județ drept unul ”copilăresc”, despre care se speră ”că nu a fost premeditat”.

  România este o țară care respectă drepturile minorităților naționale, având una dintre cele mai evoluate legislații în această privință, realizată în spiritul respectului pentru drepturile omului și ale minorităților naționale. Pornind de la această premisă, este inacceptabil ca etalarea unor simboluri naționale românești să se transforme într-un act de curaj, chiar dacă în zona respectivă populația majoritară este de altă etnie decât cea română

   Continuare    Comentarii (0)   22.03.2013. 23:19

  COMUNICAT. FCRCHM solidar cu eleva Sabina Elena

  re Comunicat Se văd deja roadele antiromânismului propagat de Istoria Secuimii şi de liderii extremişti printre elevii maghiari

  Forumul Civic al Românilor din Covasna, Harghita şi Mureş (FCRCHM) a luat la cunoştinţă din mass-media despre scandalul izbucnit la Liceul „Korosi Csoma Sandor” din staţiunea Covasna, după ce câţiva copii români au fost culpabilizaţi că au venit la şcoală cu însemne tricolore pe data de 15 martie, de Ziua maghiarilor de pretutindeni, iar ulterior eleva Sabina Elena a venit în fiecare zi la şcoală cu o banderolă pe cap, în culorile roşu, galben şi albastru. Acest gest a fost considerat provocator de profesori şi unii colegi maghiari, care i-au huiduit, iar Sabina a fost ameninţată cu moartea pe Facebook de către o persoană din afara şcolii.

  Consiliul Director al FCRCHM consideră inadmisibilă agresiunea psihică şi morală la care a fost supusă această elevă româncă şi condamnă cu toată vehemenţa intoleranţa care se cultivă de către lideri ai minorităţii maghiare

   Continuare    Comentarii (0)   22.03.2013. 22:54

  DanTănasă.ro: EFECTELE PROPAGANDEI ANTIROMÂNEȘTI A UDMR. O elevă din Covasna AMENINȚATĂ CU MOARTEA pentru că a purtat o bentiță tricoloră la școală

  re Mesajul Sabinei către susținători: ”Vă mulţumesc din suflet pentru susţinere, sper ca v-am făcut mândri ca sunteţi români, să nu uităm un lucru: împreună suntem cei mai buni! Vă pup!”

  Provocarea de la Covasna
  Sâmbăta trecută, 16 martie a.c., cotidianul de limba maghiară Haromszek tritra agresiv pe pagina sa de internet: ”Provocare la Covasna”. Deși în prima fază am crezut că se anunță iar vreun incident de genul celor din martie 1990 de la Târgu Mureș am rămas stupefiat după ce am citit articolul și am aflat despre ce provocare era vorba: o elevă a Liceului Korosi Csoma Sandor din orașul Covasna s-a afișat la școală vineri, 15 martie, de ziua maghiarilor de pretutindeni, cu o bentiță tricoloră pe cap

   Continuare    Comentarii (0)   21.03.2013. 22:24

  DECLARAȚIE. Președintele PNL Sfântu Gheorghe: Purtarea tricolorului românesc de 15 martie – un lucru necuvenit

  re Dan Tanasa: Președintele PNL Sfântu Gheorghe se arată contrariat de gestul elevei de la secția română a Liceului Korosi Csoma Sandor din orașul Covasna care s-a afișat la școală pe 15 martie purtând o bentiță tricoloră.

  Într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, președintele PNL Sfântu Gheorghe, Mădălin Guruianu, care este și consilier local în cadrul Consiliului Local Sfântu Gheorghe, a catalogat gestul elevei ca fiind ”necuvenit”.

  ”Îmi pare inadmisibil să nu realizezi, tu ca părinte

   Continuare    Comentarii (0)   21.03.2013. 22:17

  VIDEO. Senatorul PNL de Covasna compară drapelul României cu panoul revizionist al UDMR

  re Dan Tănasă ne atrage atenția asupra influenței maghiare din partidele românești din Covasna și Harghita.

  ”Din păcate acesta este marea neșansă a românilor din Covasna și Harghita: faptul că sunt reprezentați de indivizi lipsiți de preocupare pentru apărarea drepturilor lor și pentru apărarea lor în fața politicii de epurare etnică promovată de UDMR. Ascultați-l pe senatorul PNL de Covasna, Marius Obreja, care este și președintele PNL Covasna, cum compară drapelul României cu panoul amplasat de UDMR în fața Prefecturii Covasna pe care stă scris ”SIC, terra siculorum” (adică ”ținutul secuiesc”). Ce fel de caracter trebuie să ai să pui semnul egalității între tricolorul țării tale, care îți plătește un salariu gras de senator, și un panou din tablă făcut de niște extremiști care militează împotriva țării tale?

  Mai mult chiar, Obreja se delimiteză, chiar de la tribuna Parlamentului României, de subiectul maghiarizării străzilor din Covasna și al arborării steagurilor secuiești pe clădirile publice ale statului român. După Obreja, UDMR poate liniștită să maghiarizeze denumirile de străzi și să arboreze steagul secuiesc. El, Obreja, se uită în altă parte liniștit!”

  Continuare pe blogul lui Dan Tănasă

     Comentarii (0)   21.03.2013. 22:13

  DanTanasa.ro: REVOLTĂTOR. Președintele PNL Covasna: Suntem interesați să discutăm despre autonomia teritorială pe criterii etnice a maghiarilor

  re Dr. Codrin Munteanu, prefectul județului Covasna: ”Nu avem ce discuta despre autonomie!”

  La începutul lunii octombrie liderul UDMR Sfântu Gheorghe, Antal Arpad Andras, se lauda prin conferințe de presă despre cum a elaborat el un document destinat românilor din județele Covasna și Harghita prin care UDMR ar urma să le explice românilor cum stă treaba cu autonomia teritorială pe criterii etnice a maghiarilor din cele două județe.

  Cu privire la acest subiect, cotidianul de limba maghiară ”Szekely Hirmondo” punctează în numărul său din 1 octombrie a.c. declarația liderul județean al PNL, Marius Obreja, care este în prezent președintele AVAS: ”Există o lipsă totală de informaţii pe tema autonomiei – a declarat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, Marius Obreja, liderul filialei judeţene a PNL.

   Continuare    Comentarii (0)   26.10.2012. 21:26

  Program al Consiliului Judetean Constanta pentru 2000 de copiii din judetul Covasna: DE LA RĂCOAREA MUNTELUI, LA MALUL MĂRII

  Program al Consiliului Judetean Constanta pentru 2000 de copiii din judetul Covasna: DE LA

   Continuare    Comentarii (0)   15.07.2012. 11:15

  Dan Tanasa: Cum își bate joc Guvernul Ponta de Episcopia Ortodoxă a Covasnei și Harghitei la comanda UDMR!

  In urma cu cateva zile s-a mai consumat un episod din lupta Episcopiei Ortodoxe a Covasnei

   Continuare    Comentarii (0)   15.07.2012. 10:15

  “Votează pentru românii din Covasna” este sloganul electoral al PSD Covasna

  Sloganul PSD Covasna la alegerile locale din iunie este “Votează pentru românii din Covasna”,

   Continuare    Comentarii (0)   23.05.2012. 22:17

  Codrin Munteanu a fost învestit prefect al județului Covasna - info

  re Noul prefect al județului Covasna, Codrin Munteanu, a fost învestit duminică în funcție, la depunerea jurământului luând parte şi ministrul delegat pentru relația cu Parlamentul, Mircea Dușa.

  În discursul său de învestire, prefectul Codrin Munteanu a amintit că este pentru a patra oară când depune jurământul pentru o funcție publică – de două ori ca subprefect de Covasna, subprefect de București și o dată ca prefect de Covasna, prin urmare emoțiile nu își prea au locul de această nouă dată. Astfel, Munteanu a explicat că așteaptă cu nerăbdare ziua de luni, pentru a intra direct în muncă, intenționând continuarea unor proiecte inițiate cu doi ani în urmă, tot ca prefect de Covasna.

  “Nu fac parte din niciun partid politic, nu am fost subordonat politic, chiar sunt un tehnocrat, un administrativist și țin mult la acest aspect.

   Continuare    Comentarii (0)   15.05.2012. 21:05

  DanTanasa.ro: ȘOCANT. Într-un video postat pe internet președintele PNL Sfântu Gheorghe afirmă că a folosit minori pentru campania sa electorală din 2008. VIDEO

  În luna martie 2012, consilierul local Mădălin Guruianu, membru în Consiliul Local Sfântu Gheorghe și președinte al PNL Sfântu Gheorghe, a organizat o conferință de presă la care au fost prezenți, printre alții, primarul UDMR din Sfântu Gheorghe, Antal Arpad, președintele Consiliului Județean Covasna, UDMR-istul Tamas Sandor, și președintele PDL Covasna, Dan Manolăchescu.

  Cu acest prilej Guruianu a făcut următoarea declarație, adesându-i-se unui membru al Asociației pentru Comunitate: ”…Îți aduci aminte, cred, în 2008 câți dintre jurnaliști considerau că erau necopți acei copii pentru a face acea campanie, care nu aveau încă 18 ani, și totuși cred că am încercat să nu-i influențăm…” . Guruianu a făcut această declarație după ce un membru al Asociației pentru Comunitate, Daniel Șanta, i-a reproșat faptul că recolează copii voluntari în Asociația pentru Comunitate pentru a-i înscrie în PNL, în opinia lui Șanta aceștia fiind ”prea tineri și prea puțin copți” pentru a face politică.

  Puteți urmări întreaga înregistrare aici (minutul 13):


  Sursa:
  http://www.dantanasa.ro/2012/05/10/socant-intr-un-video-postat-pe-internet-presedintele-pnl-sfantu-gheorghe-afirma-ca-a-folosit-minori-pentru-campania-sa-electorala-din-2008-video/

     Comentarii (0)   13.05.2012. 21:04

  Codrin Munteanu revine în funcţia de prefect în Covasna

  re Codrin Munteanu va prelua funcţia de prefect al judeţului Covasna, ocupată în ultimii doi ani de Gyorgy Ervin care a excelat în a închide ochii (ca reprezentant al Guvernului în teritoriu) în fața extremismului UDMR.

  Copreşedintele USL Covasna, Marius Obreja, a declarat miercuri pentru AGERPRES că decizia de numire a lui Codrin Munteanu ca prefect a fost luată în şedinţa de Guvern din ziua precedentă, iar învestirea în funcţie va avea loc după publicarea hotărârii în Monitorul Oficial.

  Marius Obreja a precizat că propunerea de numire a lui Munteanu ca prefect a venit din partea PSD, menţionând că PNL l-a propus pe Milik Otto.

   Continuare    Comentarii (0)   10.05.2012. 22:01

  Denunț public: noi acțiuni ale extremistilor maghiari de intimidare și amenințare impotriva bloger-ului Dan Tanasa si părinților sai

  Bloger-ul Dan Tanasa, cel care isi foloseste postura de cetatean cu drepturi si cere

   Continuare    Comentarii (0)   20.04.2012. 00:37

  Victor Ponta acuză prefecții din Harghita și Covasna că nu asigură aplicarea legilor României

  Președintele PSD, Victor Ponta, aflat în vizită la Sfântu Gheorghe a vorbit despre unele aspecte

   Continuare    Comentarii (0)   14.02.2012. 08:01

  Antena3.ro: Sunt români, trăiesc în România, dar nu au acces la educaţie în limba română. Situaţie incredibilă în Sfântu Gheorghe

  Get Adobe Flash player
  Copiii români care vor să meargă în toamnă la şcoala Váradi József din Sfântu Gheorghe ar putea găsi uşa clasei închisă. De câteva zile există zvonuri conform cărora nu s-ar mai înfiinţa secţia română în noul an şcolar dar nu au fost confirmate până acum de Inspectoratul şcolar Covasna.

   Continuare    Comentarii (0)   10.02.2012. 22:50

  Dan Tanasa: PREȘEDINTELE PNL SFÂNTU GHEORGHE, Mădălin Guruianu, SLUGA UDMR în Covasna

  re Dan Tanasa: PREȘEDINTELE PNL SFÂNTU GHEORGHE, Mădălin Guruianu, SLUGA UDMR în Covasna, despre scrisoarea Senatorului PC Dan Voiculescu prin care reclama discriminarea românilor din Sfântu Gheorghe: „O dovadă de lipsă de respect”! DEMENȚĂ TOTALĂ: Guruianu îl jignește pe Voiculescu și îl laudă pe primarul UDMR Antal Arpad!

  Dupa ce senatorul PC Dan Vociulescu a reclamat public faptul ca in Primaria Sfantu Gheorghe nu este angajat niciun roman, presedintele PNL Sfantu Gheorghe Madalin Guruianu a iesit din nou la rampa cu binecunoscutul sau discurs pro-UDMR.

  Cotidianul Mesagerul de Covasna puncteaza in numarul sau de azi reactia liberalului la scrisoarea lui Voiculescu:

  "Mădălin Guruianu (PNL): „O dovadă de lipsă de respect”

   Continuare    Comentarii (0)   14.01.2012. 11:20

  Dan Tanasa: VIZIUNEA PRIMARULUI UDMR ANTAL ARPAD despre viitorul municipiului Sfântu Gheorghe: demolarea statuii lui Mihai Viteazul și ”ingroparea” Catedralei ortodoxe Sfantul Ierarh Nicolae si Sfantul M. Mc. Gheorghe!

  Dan Tanasa: VIZIUNEA PRIMARULUI UDMR ANTAL ARPAD despre viitorul municipiului Sfântu

   Continuare    Comentarii (0)   14.01.2012. 11:17

  De unde vine trădarea la Sfântu Gheorghe? În Covasna votând PNL, votezi UDMR!

  re Dacă nu stiați, la alegerile locale din 2008, Mădălin Guruianu (cel care prin manevre specifice avea asigurate voturile pentru a intra în Consiliul Local) a candidat "independent" (adică pentru UDMR) și a spart voturile românilor care trebuiau să voteze pentru patridele românești constituite în Alianța Românească.

  Între timp, acest "independent", prieten la cataramă cu autonomistul primar UDMR Antal Arpad, a acaparat PNL Sfântu Gheorghe. La fel, un alt prieten al său, Dan Manolăchescu, a acaparat PDL Sfântu Gheorghe. Politica lor este una de sprijin a autonomiștilor maghiari, fapt pentru care ori primesc fonduri pentru ong-urile și ziarele lor ori sunt premiați de fundații maghiare.

   Continuare    Comentarii (0)   14.01.2012. 11:11

  Senatorul PDL Iulian Urban: Politicienii UDMR sunt vinovați pentru subdezvoltarea din Covasna și Harghita! Maghiarii din România sunt niște marionete în mâna găștii UDMR din Parlamentul României!

  re Senatorul PDL Iulian Urban ataca UDMR pe blogul sau:

  Istvan Gereb, Molnar Akos si Antal Alfred (componenti ai echipei nationale de hochei a Romaniei Under 16) au fost suspendati pe termen nelimitat de catre Comisia de Etica a Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, dupa ce l-au agresat in vestiar pe Cosmin Marinescu, in data de 1 decembrie, cu ocazia unui cantonament desfasurat la Miercurea Ciuc,informeaza Mediafax.

  Problema este insa mult mai grava. Ceea ce nu inteleg etnicii maghiari e faptul ca sunt folositi de elemente politice din zona, care isi umplu buzunarele, in timp ce ei se agita in conditiile in care au primit cele mai multe drepturi pe care le poate obtine o minoritate in Romania. UDMR-ul a fost aproape in toate guvernarile, au primit pasapoarte unguresti, legi speciale etc... cine e de vina ca zona aia e subdezvoltata, daca nu tocmai politicienii de etnie maghiara care ii instiga ? In loc sa se ocupe de dezvoltare ei sunt preocupati de autonomia locala...

   Continuare    Comentarii (0)   28.12.2011. 21:11

  Dan Tanasa: UDMR ȘI PRESA DE LIMBĂ MAGHIARĂ SAR LA GÂTUL KAUFLAND ROMÂNIA: ANGAJAȚI UNGURI! UDMR incită la discriminare pe criterii etnice și utilizează autorități de stat pentru a pune presiune pe Kaufland România

  Celor de la Kaufland Romania li se reproseaza ca nu angajeaza persoane care nu stiu sa foloseasca

   Continuare    Comentarii (0)   15.12.2011. 02:15

  Extremistii maghiari Antal Arpad şi Tamaş Sandor declanşează vânătoarea liderilor români care îşi apără comunitatea. Autorităţile statului se fac că nu văd.

  Extremistii maghiari Antal Arpad, primar al orasului Sfantu Gheorghe şi Tamas Sandor, presedinte

   Continuare    Comentarii (0)   08.10.2011. 00:56

  Dan Tanasa: Monumentele romanesti din judetele Covasna si Harghita discriminate cu nesimtire de Kelemen Hunor fata de monumentele maghiare

  Monumentele romanesti din judetele Covasna si Harghita discriminate cu nesimtire de Kelemen Hunor fata de monumentele maghiare In timp ce partidele romanesti gadila UDMR-ul prim locurile sensibile, unele pentru a-l pastra la guvernare altele pentru a-l face sa sara in barca opozitiei pentru ca aceasta sa ajunga la ciolan, Kelemen Hunor isi bate joc de romanii, transmite Romanian Global News citand pe Dan Tanasa.

   Continuare    Comentarii (0)   21.08.2011. 18:13

  Dan Tanasa castiga o noua batalie: Stema României, obligatorie pe actele oficiale din Covasna

  Prefectura Covasna îl va acţiona în judecată pe preşedintele Consiliului Judeţean, Tamas Sandor,

   Continuare    Comentarii (0)   15.08.2011. 16:17

  Turism cu ricşe şi tren pe roţi, la Covasna

  Covasna Edilii staţiunii au adus pe străzile oraşului câteva mijloace inedite de transport,

   Continuare    Comentarii (0)   15.08.2011. 15:10

  Lia Olguţa Vasilescu: Daca Dan Tanasa n-ar exista, ar trebui inventat!

  I-am descoperit blogul lui Dan Tanasa absolut intamplator cand, la rugamintea unor

   Continuare    Comentarii (0)   02.08.2011. 22:20

  Felicitari Dan Tanasa! BOMBA JUDICIARA EXPLODEAZA IN FATA PRESEDINTELUI CJ COVASNA, UDMR-istul TAMAS SANDOR. Concursul din 2008 pentru ocuparea postului de director al Bibliotecii Judetene Covasna ANULAT DEFINITIV prin decizia Curtii de Apel Brasov!

  re BOMBA JUDICIARA EXPLODEAZA IN FATA PRESEDINTELUI CJ COVASNA, UDMR-istul TAMAS SANDOR. Concursul din 2008 pentru ocuparea postului de director al Bibliotecii Judetene Covasna ANULAT DEFINITIV prin decizia Curtii de Apel Brasov! Presedintele CJ Covasna, UDMR-istul TAMAS SANDOR, ramane definitiv si irevocabil UN ANTIROMAN!

  Curtea de Apel Brasov a respins vineri recursul formulat de Consiliul Judetean Covasna, condus de UDMR-istul Tamas Sandor (foto), impotriva sentintei definivite pronuntate de Tribunalul Covasna in dosarul 971/119/2010 prin care a fost anulat concursul organizat in septembrie 2008 de catre presedintele CJ Covasna, Tamas Sandor, pentru ocuparea postului de director al Bibliotecii Judetene Covasna.

   Continuare    Comentarii (0)   04.07.2011. 20:21

  Primarul extremist maghiar din Sfantu Gheorghe ameninta ca romanii din cele trei judete vor pati ca sarbii din Kosovo. Ce face procuratura?

  Primarul extremist din Sfantu Gheorghe, Antal Arpad, ameninta ca daca nu se va acorda autonomie

   Continuare    Comentarii (0)   23.06.2011. 23:06

  Dan Tanasa: FOTO. SFANTU GHEORGHE, Covasna. Panou publicitar, EXCLUSIV IN LIMBA MAGHIARA, al lantului de magazine DOMO! RECOMANDARE TANASADAN.BLOGSPOT: BOICOTATI MAGAZINELE DOMO DIN TOATA TARA!

  re Panoul din imagine este amplasat in municipiul Sfantu Gheorghe, judetul Covasna. Prin intermediul lui lantul de magazine DOMO le multumeste locuitorilor orasului, doar in limba maghiara, pentru faptul ca au achizitionat produse din magazinele DOMO.

  Punctez doar faptul ca inscriptionarea acestui panou incalca prevederile Legii nr. 500/2004 si ca dovedeste caracterul discriminatoriu fata de romanii din Sfantu Gheorghe al lantului de magazine DOMO care se pare ca a fost infectat cu virusul

   Continuare    Comentarii (0)   23.06.2011. 23:01

  Tradarea vine de la Cotroceni? Basescu imparte Transilvalia in 5 judete din care 2 maghiare

  Tradarea vine de la Cotroceni? Basescu imparte Transilvalia in 5 judete din care 2 maghiare iar Romania va avea 10 judete din care 2 maghiare!!!
  cat de bine da asta pentru internationalizarea chestiunii tinutului lui peste prajit?

   Continuare    Comentarii (0)   23.06.2011. 22:45

  Adevarul: Afacerile „războinicului“ PDL din Covasna, Dan Manolăchescu, finanţate de UDMR!

  re Liderul PDL Covasna, Dan Manolăchescu, a declarat, luni, că dacă liderii UDMR doresc "un viitor Kosovo", "măcar să spună foarte clar de la început că acesta este ţelul şi ştim cu toţii ce avem de făcut: ori punem toţi mâna pe arme, ori plecăm cu toţii către alte zone, mai liniştite".

  Interesant este faptul că pe Dan Manolăchescu, preşedintele PDL Covasna, nu l-a deranjat să primească bani de la UDMR, pentru afacerile pe care le patronează, alături de liderul PNL Covasna, Mădălin Guruianu...

  Panoul secuiesc, făcut de români!
  Scandalul provocat de panoul publicitar, de circa 40 de metri pătraţi, care afişa o poartă secuiască, cu doi tineri în costume secuieşti în cadrul ei şi cu o inscripţie în maghiară, română şi germană „SZEKELYFOLD - ŢINUTUL SECUIESC - SZEKLERLAND", nu este

   Continuare    Comentarii (0)   22.06.2011. 01:08

  Este trădare națională sau nu propunerea lui Scripcaru de a înființa Ţinutul Secuiesc?

  De multă vreme blogerul Dan Tănasa vorbește despre tradădarea lui Scripcaru și cârdășia acestuia cu liderii UDMR. Iată mai jos ce propunere uluitoare îi trece prin cap!

   Continuare    Comentarii (0)   14.06.2011. 21:30

  CovasnaTurism.blogspot.com: SC Turism Covasna investește 2 milioane de euro pentru modernizarea Hotelului Căprioara

  SC Turism Covasna SA este una dintre societățile care continuă să investească în stațiunea Covasna,

   Continuare    Comentarii (0)   12.06.2011. 21:53

  CovasnaTurism.blogspot.com: Trenuleţ şi fanfară pentru turişti în staţiunea Covasna

  O firmă din judeţul Iaşi a câştigat licitaţia pentru a aduce în staţiunea Covasna mult aşteptatul

   Continuare    Comentarii (0)   10.06.2011. 21:54

  CEL MAI MARE COTIDIAN IN LIMBA MAGHIARA DIN ROMANIA, HAROMSZEK, A PUS TUNURILE PE DAN TANASA. “Jurnalista” de renume mondial Farkas Reka....

  CEL MAI MARE COTIDIAN IN LIMBA MAGHIARA DIN ROMANIA, HAROMSZEK, A PUS TUNURILE PE DAN TANASA. “Jurnalista” de renume mondial Farkas Reka, însărcinată cu dosarul “Dan Tanasa”!

  Se pare ca redactia celui mai important cotidian in limba maghiara din Romania i-a dat sarcina unei anume frustrate, “jurnalista” de renume mondial Farkas Reka, sa ma pupe in fund de cate ori are ocazia. Pana acum tipa face o treaba foarte buna.

   Continuare    Comentarii (0)   10.06.2011. 01:52

  Uluitor! blogerul Dan Tanasa dezvaluie cum POLITIA ROMANA PUNE UMARUL LA REALIZAREA AUTONOMIEI MAGHIARE! Adjunctul Sefului Inspectoratului Judetean de Politie Covasna si-a "tunat" masina cu un autocolant autonomist marca "SIC"

  re Uluitor! blogerul Dan Tanasa dezvaluie cum POLITIA ROMANA PUNE UMARUL LA REALIZAREA AUTONOMIEI MAGHIARE! Adjunctul Sefului Inspectoratului Judetean de Politie Covasna si-a "tunat" masina cu un autocolant autonomist marca "SIC" (propunerea de indicativ pentru asa-zisul Tinut Secuiesc).

  Adjunctul Sefului Inspectoratului Judetean de Politie Covasna, comisarul sef de politie Jakab Albert-Toth (foto), a decis sa intre sa intre si el hora revendicarilor autonomiste maghiare in chestiunea

   Continuare    Comentarii (1)   08.06.2011. 21:10

  CovasnaTurism.blogspot.com: Pârtie de schi cu dotări elveţiene la Covasna

  După Întorsura Buzăului, a venit rândul orașului Covasna să îmbogățească județul cu încă o pârtie

   Continuare    Comentarii (0)   06.06.2011. 21:51

  APEL ASTRA pentru solidaritatea întregii societati românesti cu românii din judetele Covasna si Harghita!

  Apel Adunare ASTRA Covasna Harghita

     Comentarii (0)   05.06.2011. 15:25

  FOTO. SOVINISM MAGHIAR INFECT. La Sfantu Ghorghe, UDMR a instalat, in centrul orasului, statuia unui husar maghiar. La baza statuii, o istorie a husarilor doar in limbile MAGHIARA si ENGLEZA!

  re
  Primaria Sfantu Gheorghe, condusa de UDMR-istul Antal Arpad si controlata de catre consilierii maghiari din UDMR si PCM, a instalat in centrul municipiului Sfantu Gheorghe statuia unui husar, probabil cu ocazia zilelor asa-zisului tinut secuiesc.

  La baza statuii, autoritatile sovine UDMR-iste au montat o mica istorie a husarului in limbile maghiara si engleza.

  Nicio vorba in limba romana! (a nu se intelege ca mor eu de dragul istoriei husarilor!).

  Detalii: Dan Tanasa Blog
  http://tanasadan.blogspot.com/2011/06/sovinism-maghiar-infect-la-sfantu.html

     Comentarii (1)   05.06.2011. 15:22

  Tratatul de la Trianon, 91 de ani: Bătălia pentru Transilvania

  Înainte ca Marele Forum al Pacii, care si-a deschis lucrarile în capitala Frantei, la 18 ianuarie 1919,

   Continuare    Comentarii (0)   05.06.2011. 15:09

  CovasnaTurism.blogspot.com: Bărcuţe pentru turişti în staţiunea Covasna

  Pentru a spori atractivitatea staţiunii şi pentru alte categorii de turişti din staţiunea

   Continuare    Comentarii (0)   03.06.2011. 21:50

  Inspectoratul Școlar Judeţean vrea corectitudine și transparenţă la Bac

  Peste 2.000 de tineri din judeţ intră luni în focurile Bacalaureatului.

   Continuare    Comentarii (0)   03.06.2011. 21:36

  Antonescu: Dacă cineva din PNL a fost la lansarea biroului Ţinutului Secuiesc, va fi exclus

  După protestul Asociatiei ”Noi Romanii” din Covasna si al filialelor din Spania ale Partidului

   Continuare    Comentarii (0)   02.06.2011. 19:43

  Crin Antonescu: Ţinutul Secuiesc nu există în România

  Preşedintele PNL, Crin Antonescu a declarat, luni, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută de Uniunea Social-Liberală, că liderii UDMR încearcă să deschidă o reprezentanţă a Ţinutului Secuiesc la Bruelles, entitate care nu există în România din nici un punct de vedere.

  De asemenea, liberalul a amintit de câteva declaraţii ale europarlamentarului maghiar Laszlo Tokes, care spunea că Tratatul de la Trianon ar trebui revizuit, întrucât actuala "Romanie a fost născută prin divizarea Ungariei".
  Detalii: video Antena3.ro

     Comentarii (0)   30.05.2011. 20:06

  Europrlamentarii români din grupul PSD au reacţionat la anunţul de înfiinţare a unui aşa-zis birou al aşa-zisului "Ţinut Secuiesc" la Bruxelles

  Europrlamentarii români din grupul PSD au reacţionat la anunţul de înfiinţare a unui aşa-zis birou

   Continuare    Comentarii (0)   28.05.2011. 12:42

  CondeiulArdelean.ro: Preşedintele PSD Covasna, deputatul Horia Grama, despre paralizia autorităţilor în cazul batjocoririi României de către extremistul Csibi Barna: „În judeţul Covasna, Poliţia manifestă o slugărnicie faţă de UDMR”

  „În momentul de faţă, autorităţile Statului Român, în special Poliţia, manifestă o obedienţă, mai mult,

   Continuare    Comentarii (0)   28.05.2011. 12:32

  www.condeiulardelean.ro: Recidivistul Csibi Barna şi autorităţile surde, oarbe şi complice!

  re Csibi Barna, individul care l-a „spânzurat”, la Miercurea-Ciuc, în judeţul Harghita, pe simbolul naţional al românilor, Avram Iancu, Crăişorul Munţilor pentru noi, ardelenii, comandant de oaste la 24 de ani în cetatea de cremene a Apusenilor, a refuzat, categoric, să-şi ocupe postul în care a fost detaşat de Sorin Blejnar, şeful ANAF. N-a ajuns insul nici la Abrud, unde a refuzat să plece, susţinând că, oricum, oamenii de acolo nu-l vor alege primar, nici la Bucureşti, deoarece patria lui ar fi aşa-zisul ţinut secuiesc (corect, secuizat!), şi nu România.
  A ajuns, însă, nechemat de nimeni, la Zilele municipiului Sfântu-Gheorghe, la sărbătoarea celor 550 de ani de atestare documentară. Hotărât, după isprava lui de la Miercurea-Ciuc, să-şi mai verse, din belşug, veninul, fierea şi ura nestăpânită, în centrul municipiului sărbătorit şi-a deschis o tarabă a iredentismului, extremismului şi şovinismului, plină cu materiale de propagandă antiromânească, în văzul tuturor: al trecătorilor, al oficialităţilor,

   Continuare    Comentarii (0)   28.05.2011. 12:12

  Dan Tanasa: in sfarsit Dr. Ioan Lacatusu demasca filomaghiarismul Asociatiei pentru Comunitate si al conducatorilor ei: Dan Manolachescu si Madalin Guruianu

  Dan Tanasa: IN SFARSIT. Dr. Ioan Lacatusu demasca filomaghiarismul Asociatiei pentru Comunitate si al conducatorilor ei, Dan Manolachescu si Madalin Guruianu

  Desi foarte multa vreme am fost singura voce care a demascat lichelismul, filomaghiarismul si prefacatoria promovate de catre Asociatia pentru Comunitate, condusa de catre Madalin Guruianu, presedinte PNL Sfantu Gheorghe, si Dan Manolachescu, presedinte PDL Sfantu Gheorghe si laureat al Premiului Julianus pentru promovarea autonomiei maghiare in Covasna si Harghita, am surpriza placuta sa constat ca s-au mai trezit si altii, dupa subsemnatul sau deputatul Horia Grama. Cine este de fapt Asociatia pentru Comunitate si ce fel de "valori" promoveaza am scris de foarte multe ori, insa va recomand doar materialele de aici si aici. Am intrat azi in posesia unei scrisori deschise a domnului dr. Ioan Lacatusu (foto), presedintele Forumului Civic al Romanilor din Harghita, Covasna si Mures, adresata conducerii Asociatiei pentru Comunitate la sfarsitul acestei saptamani, scrisoare pe care o redau mai jos... Ioan Lacatusu Scrisoare Deschisa Asociatia Pentru Com Unit Ate
  Salut si sustin in totalitatea scrisoarea domnului dr. Ioan Lacatusu. Desi cred cu tarie ca aceasta scrisoare trebuia expediata cu mai multi ani in urma sper ca ea sa devina un punct de reper in demascarea limbricilor si tradatorilor "romani" ai intereselor comunitatii romanesti din Sfantu Gheorghe sau din judetul Covasna.

     Comentarii (0)   12.05.2010. 17:36

  Dan Tanasa: DOCUMENT. Prefectura Covasna: Inscriptia in limba maghiara de pe Primaria Mereni este ilegala!

  Am solicitat punctul de vedere al Prefecturii Covasna in legatura cu inscriptia "Kozseghaza" amplasata pe frontispiciul Primariei Mereni, judetul Covasna. Prefectura Covasna confirma ceea ce am subliniat si eu aici, si anume ca aceasta inscriptie este ilegala.

  Mai mult, Prefectura Covasna confirma o informatie pe care o am de la niste amici din serviciile secrete cum ca in judetul Covasna mai sunt primarii care au asemenea inscriptii. Voi reveni cu dovezi in acest sens.

     Comentarii (0)   17.03.2010. 22:44

  DOCUMENT. Autoritatile maghiare din Covasna refuza sa reproduca stema Romaniei pe documentele oficiale, desi sunt obligate de lege!

  H.G. 1157/2001 pentru aprobarea Normelor privind arborarea drapelului României, intonarea imnului naţional şi folosirea sigiliilor cu stema României prevede la art. 17, alin. 1 "Autorităţile şi instituţiile publice, precum şi misiunile diplomatice şi oficiile consulare ale statului român din străinătate vor folosi, pe corespondenţa oficială, precum şi pe alte acte emise de către acestea, sigilii cu stema României, pe care se înscrie denumirea proprie în limba română". Postez aici stema Romaniei in caz ca Tamas Sandor (foto), presedintele UDMR Covasna si presedinte al Consiliului Judetean Covasna, nu stie cum arata si ce anume trebuie sa reproduca pe documentele oficiale ale institutiei!
  raspuns 2516

     Comentarii (0)   17.03.2010. 22:32

  Primarul UDMR Antal Arpad scuipa pe memoria eroilor neamului: drapelul secuiesc in locul drapelului national al Romaniei!

  Primitivismul in gandire al primarului UDMR din Sfantu Gheorghe, Antal Arpad, il impiedica pe aceasta sa inteleaga ce anume spune sentinta CEDO in cazul Albert Almos vs. Romania, recent pronuntata. CEDO nu infirma nicidecum amenda primita de fostul primar Albert Almos pentru ofense aduse Statului Roman ci recunoaste doar ca fostul primar nu a avut parte de un proces echitabil in ceea ce priveste procedura prin care acesta a atacat procesul verbal al amenzii.

   Continuare    Comentarii (0)   24.02.2010. 22:36

  ATAC MAGHIAR LA ROMANIA. UDMR Covasna se pregateste sa darame statuia marelui voievod Mihai Viteazul din piata centrala din Sfantu Gheorghe

  re Dan Tanasa avertizeaza: Administratia publica locala maghiara din Covasna se pregateste sa darame statuia voievodului Mihai Viteazul aflata in plin centrul municipiului Sfantu Gheorghe. Este binecunoscut opiniei publice locale si centrale faptul ca statuia voievodului le sta in gat membrilor si simpatizantilor UDMR, motiv pentru care piata in care se afla situata statuia a ramas prada degradarii continue pana in urma cu cativa ani, moment in care au inceput lucrarile de reabilitare a pietei. Invocand lipsa fondurilor (in realitate insa statuia lui Mihai Viteazu reprezinta o jignire pentru maghiarii din zona) UDMR mentine piata in santier. UDMR Covasna a anuntat in mai 2009 prin vocea deputatului Edler Andras ca va schimba denumirea pietei, prin referendum, pe motiv ca Mihai Viteazul nu ii reprezinta pe locuitorii orasului.

  Stiind acestea zic ca nu pare deloc surprinzator faptul ca in brosura prin care se pupa singur in cur pentru realizarile sale din timpul primului sau an ca primar, Antal Arpad publica poza unui proiect 3D al Pietei Mihai Viteazul din care lipseste statuia marelui voievod Mihai Viteazul si apar in schimb cateva banci, dupa cum se vede mai jos. Dan Tanasa Blog Foto Grup Statuar Mihai Viteazul: Grigoras Cristian

     Comentarii (0)   20.12.2009. 13:15

  Extremistul primar Antal Arpad schimba portile normale cu porti seciuesti - planul de maghiarizare continua!

  Antal Arpad isi continua planul de maghiarizare/secuizare a Covasnei. Daca am schimbat numele strazilor din numele unor romani in numele unor maghiari, daca monumentele romanilor zac in paragina in timp ce monumeltele maghiarilor se inmultesc pe zi ce trece, azi a venit randul portilor secuiesti pentru a impanzi

   Continuare    Comentarii (0)   24.10.2009. 05:54


  Legături


  RGN Press

  tolerance.ro

  frunze.ro

  condei.ro

  catalincornea.ro

  dan tanasa

  atdr.ro

  stiribucuresti.blogspot.com

  pro-unire.blogspot.com

  bugeacul-romanesc.blogspot.com

  harghitaturism.blogspot.com

  covasnaturism.blogspot.com

  harghitanews.blogspot.com

  stiricovasna.blogspot.com
  miculdictator.blogspot.com

  infotineret.ro

  Casa Danielescu

  Festival Enescu
  publicatia cuvintenoi.ro
  Forumul International al Jurnalistilor Romani

  Fundatia Scrisul Romanesc
  Protopopiatul Dacia Ripensis
  Centrul de Studii pentru Resurse Romanesti
  Valea Timocului
  Comunitatea romanilor din Serbia

  romanii-din-bulgaria

  www.romedia.gr

  Publicatia Arcasul din Cernauti

  Radio Ucraina Internaţional

  Cernauti

  Bucovina de Nord

  Dincolo de Tisa
  Dincolo de Tisa
  Dincolo de Tisa
  Dincolo de Tisa

  Clubul Maramuresenilor din Dreapta Tisei

  Blogul românilor din Regiunea Cernăuți

  Blogul românilor din Regiunea Cernăuți

  Blogul românilor din Regiunea Cernăuți

  Micherechi

  www.foaia.hu

  evaiova.blogspot.com

  Stiri romanesti din Ungaria

  Basarabia Pamant Romanesc

  Desteapta-te Romane!

  Romani pentru romani
  Romani pentru romani

  Parohia Aita Mare

  Manastirea Sf. Ioan

  www.noiromanii.ro

  informatia harghitei

  Cuvantul Liber

  Condeiul Ardelean

  martiri romani

  forum harghita covasna mures
  www.saff.ro

  Metroul Greu

  Casa Danielescu-Cazare Tg JiuCasa Danielescu-Cazare Tg Jiu
  Romanii de langa noi blogspot Romanii de langa noi blogspot
  www.Catedrale.Cerc.Ro www.Catedrale.Cerc.Ro
  ZiuaNationala.RO ZiuaNationala.RO
  MiculDictator.blogspot
  Dincolo de Tisa Dincolo de Tisa
  www.Cernauti.ro www.Cernauti.ro
  BucovinaDeNord.RO BucovinaDeNord.RO
  www.Bucovina.net www.Bucovina.net
  www.Bukovina.ro www.Bukovina.ro
  Bucovina Forestiera Bucovina Forestiera
  Ziarul românesc Concordia Ziarul românesc Concordia
  Ziarul românesc Arcașul Ziarul românesc Arcașul
  Blog românesc în Cernăuți Blog românesc în Cernăuți
  Blogul românilor din Cernăuți Blogul românilor din Cernăuți
  Clubul Maramuresenilor din Dreapta Tisei Clubul Românilor Maramureseni din Dreapta Tisei
  Asociaţia Regională de Educare a Adulţilor Cernăuţi Asociaţia Regională de Educare a Adulţilor Cernăuţi
  Centrul Bucovinean de Artă pentru conservarea şi promovarea culturii tradiţionale româneşti Centrul Bucovinean de Artă pentru conservarea şi promovarea culturii tradiţionale româneşti
  Satul românesc Boian din regiunea Cernăuți Satul Boian, Cernăuți
  România Carnavalului România Carnavalului
  Gică Manole - istoric şi eseist Gică Manole - istoric şi eseist
  Alexandrina Cernov Alexandrina Cernov
   Constantin Chirilă Constantin Chirilă
  Cahuleanu Cahuleanu
  Utkonosovka/Erdek-Burnu, sat românesc regiunea Odesa Utkonosovka/Erdek-Burnu, sat românesc regiunea Odesa
  ocietatea pentru Cultura Românească „Mihai Eminescu”, Cernăuţi Societatea pentru Cultura Românească „Mihai Eminescu”, Cernăuţi
  Romanii din jurul Romaniei Romanii din jurul Romaniei
  Mitropolia Basarabiei Mitropolia Basarabiei
  Ghimpu.wordpress.com Ghimpu.wordpress.com
  RomaniiDinKazahstan RomaniiDinKazahstan
  Cele doua Tribalii Cele doua Tribalii
  ValeaTimocului.RO ValeaTimocului.RO
  www.Libertatea.rs www.Libertatea.rs
  Institutul de Cultura al Romnilor din Voivodina Institutul de Cultura al Romnilor din Voivodina
  Astra Romana blog Astra Romana blog
  Banatul Sarbesc blog Banatul Sarbesc blog
  Portal Banat Portal Banat
  Enciclopedia Banatului Enciclopedia Banatului
  Romanii din Serbia Romanii din Serbia
  www.radio-resita.ro www.radio-resita.ro
  Fundatia Scrisul Romanesc Fundatia Scrisul Romanesc
  Stiri din Bucuresti Stiri din Bucuresti
  Romanii din Ungaria Romanii din Ungaria
  Stiri romanesti in Ungaria Stiri romanesti in Ungaria
  Micherechi, Hu, sat românesc Micherechi, Hu, sat românesc
  Foaia Romaneasca Foaia Romaneasca
  Site fosta Asociatie a Studentilor Romani din Ungaria Site fosta Asociatie a Studentilor Romani din Ungaria
  Asociatia Interculturala de Tineret Romano-Maghiara Asociatia Interculturala de Tineret Romano-Maghiara
  Martiri Romani Martiri Romani
  Casa de copii Sfantul Iosif Casa de copii Sfantul Iosif
  CovasnaTurism.blogspot CovasnaTurism.blogspot
  HarghitaTurism.blogspot HarghitaTurism.blogspot
  www.PrintPoster.ro www.PrintPoster.ro
  www.Intorsura.Ro www.Intorsura.Ro
  www.Turismmontan.3x.ro www.Turismmontan.3x.ro
  StiriCovasna.blogspot.com StiriCovasna.blogspot.com
  HarghitaNews.blogspot.com HarghitaNews.blogspot.com
  Casa de copii Casa de copii "Sf.Iosif" Odorheiu Secuiesc
  EternulMaramures.RO EternulMaramures.RO
  FoaieNationala.RO FoaieNationala.RO
  Dacia-România Dacia-România
  Enciclopedia Dacică Enciclopedia Dacică
  www.Dacia.org www.Dacia.org
  www.pelasgia.org www.pelasgia.org
  ZiarulLumina.RO ZiarulLumina.RO
  Sport in Gorj .ro
  www.EastBike.Ro
  ABIT ABIT
  Free & demo software
  El Pais El Pais
  El Mundo El Mundo
  Le Monde Le Monde
  Liberation Liberation
  Le Figaro Le Figaro
  La Tribune La Tribune
  Veritasaga Veritasaga.ro
  ProARME ProARME.ro

 • Radio Vocea BASARABIEI
 • The Sun click here !
 • The Guardian click here !
 • TV-Links click here !
 • Reuters click here !
 • Live On-lineTV click here !
 • Liberation click here !