Prima pagină · Harghita

English Articles

 • Romanian Ministry of Foreign Affairs: Ukraine must maintain the level of protection for the rights of national minorities in order to remain anchored to its European track (English)
 • Commissioner: Harassment of Romanian-language schools in Transnistria goes against right to education (English)
 • Anil Polat: Why Is The Internet In Romania So Damn Fast? (English)
 •   Read all English Articles

  Comentarii

  Articole noi

 • Reforma administrației publice, mai mult decât „listele de partid”– episodul III (performanța funcționarilor poate crește) (Politica)
 • Cătălin Cornea: Iohannis, Pollit și Bouckaert despre reformă și reformită (Educatie)
 • Condei.ro: Tinerii în politică? (Politica)
 • Alexandru Croitoru: Borc, pâra și whistle blowing (Economie)
 • Criterii pentru „noua clasa politică” (Politica)
 • Pădurea, între beneficiile și capriciile democrației (Mediu)
 • Problema lui Dragnea: funcționarii și procurorii (Covasna)
 • Condei.ro: Incă o escadrilă de avioane F-16 ?! (Harghita)
 • Logica ministrului delegat (Mureș)
 • Cătălin Cornea: Să ne ferim de reformatori! (București)
 • Condei.ro: La ce ne trebuie nouă arme?! (Politica)
 • Va putea Rusia să creeze ieșire la Marea Neagră pentru Transnistria? (Sora BASARABIA)
 • Condei.ro: România se află pe locul 26 în lume la producția auto (Mediu)
 • Condei.ro: Ingrediente de stat (Politica)
 • Democrația rusească: de la „Transnistria” la „Ucraina liberă” (de est) (Bugeac)
 • Forțele separatiste transnistrene urmăresc să își construiască propria flotă militară aeriană (Sora BASARABIA)
 • Bloomberg.com: Moldova's Leanca Didn't Expect Putin's Crimea Push (Video)
 • Romanian Ministry of Foreign Affairs: Ukraine must maintain the level of protection for the rights of national minorities in order to remain anchored to its European track (English)
 • Fără sprijinul Bulgariei, copii românilor din Timocul bulgăresc învaţă Limba Română (Romanii din Bulgaria)
 • măgarul Kelemen Hunor (dupa cum l-a numit CTP) asteapta capitularea PNL din guvern pentru a întra la guvernare... (Harghita)
 • CTP în Gandul.info despre marțafoiul, anacoluticul și clismaticul verbal sorin oprescu (București)
 • Commissioner: Harassment of Romanian-language schools in Transnistria goes against right to education (English)
 • Dacă cineva spune ca un primar se poate suspenda din funcție ca să fie ministru înseamnă că nu cunoaște legea... (Politica)
 • Semn distinctiv pe produsele tradiţionale româneşti (Agricultură)
 • Bașcanul Găgăuziei Mihail Formuzal poate vorbi și în Limba Română (Video)
 • Campionatul de Turism Sportiv "Stafeta Munților" 2014 (Mediu)
 • TVR: „Delfinul", singurul submarin militar al României, va fi retrimis în misiune în Marea Neagră (Infrastructura)
 • The Epoch Times Romania: Primăria Capitalei misterioasă: proiect de bloc cu patru etaje lângă Ateneu ţinut departe de ochii publicului (București)
 • Arhitectii bucureșteni se pronunță împotriva proiectului de mutilare a restaurantului Cina și zonei Ateneului Roman. Video Digi 24. (Video)
 • Primaria Capitalei tine la secret cum va arata blocul de patru etaje care se construieste langa Ateneul Roman (București)
 • Condei.ro: Incă o escadrilă de avioane F-16 ?!

  re În contextul negocierilor în legătură cu ”Pactul pentru apărare”, ministrul Mircea Dușa a anunțat că România își dorește cumpărarea altor 12 avioane de luptă americane, de tip F16. Există deja un proiect de achiziţie în Ministerul Apărării şi urmează să fie transmis în curând Guvernului.

  Conform informațiilor oferite de ministrul Dușa, șase aparate de luptă din escadrila deja comandată de ţara noastră au fost deja modernizate

   Continuare    Comentarii (0)   29.03.2015. 11:31

  măgarul Kelemen Hunor (dupa cum l-a numit CTP) asteapta capitularea PNL din guvern pentru a întra la guvernare...

  În 2008, Kelemen Hunor astepta incaierarea dintre PDL si PSD pentru ca UDMR sa intre la guvernare (ceea ce s-a si intamplat), iar in 2013 asteaptă incaierarea dintre PSD si PNL ptr. acelasi lucru... CTP îi transmitea atunci: „un tânăr măgar înainte de a fi maghiar, ca dl. udemerist Kelemen Hunor, care s-a apucat să cobească declarând că UDMR se duce în opoziţie în aşteptarea încăierării PSD cu PD-L, va fi trimis unde îi e locul: la iesle, să mai rumege înainte de a vorbi.”

  Hunor 2013
  Hunor si CTP 2008

     Comentarii (0)   15.02.2014. 10:41

  Politicienii români și televiziunile plătite de Roșia Montană Gold Corporation (RMGC) pentru a vinde interesele românești. Aflați de ce Ponta, Blănculescu și Voiculescu susțin proiectul “Roșia Montană''. Banii!

  re În 2013, unii au protestat, alții au încasat. Cei care au câștigat efectiv bani din afacerea “Roșia Montană” au fost politicieni influenți, afaceriști controversați, academicieni cunoscuți și toate televiziunile importante din țară.

  În prezent, Roșia Montană Gold Corporation (RMGC), compania care deține licența de exploatare a aurului la Roșia Montană, este urmărită penal pentru spălare de bani. Corporația a intrat în atenția procurorilor după o tranzacție de peste un million de lei cu una dintre “firmele-fantomă” anchetate în dosarul “Păvăleanu”

   Continuare    Comentarii (0)   07.12.2013. 22:03

  Scrisoare deschisă a Romanian Youth Voice în cazul József Nyírő și a atitudinilor provocatoare la adresa României ale Parlamentului de la Budapesta

  re Romanian Youth Voice solicită Guvernului României să asigure respectarea Legii nr. 107/2006 care prevede interzicerea promovării cultului persoanelor vinovate de săvârşirea unor infracţiuni contra păcii şi omenirii și să interzică orice formă de înhumare pe teritoriul României a osemintelor lui József Nyírő.

  La iniţiativa Partidului Civic Maghiar şi a Fundaţiei Pro Odorhei, pe data de 27 mai, cu ocazia Rusaliilor catolice, urmează ca osemintele lui József Nyírő (scriitor care s-a manifestat ca fascist activ) , să fie aduse din Ungaria

   Continuare    Comentarii (0)   25.05.2012. 00:17

  Senatorul Mircea Geoană ia atitudine în cazul fascistului antisemit maghiar Nyiro Jozsef: ”Nu putem permite ca un eveniment de acest gen să fie tolerat şi, mai mult, încurajat”

  re Senatorul independent Mircea Geoană consideră că Parlamentul României trebuie să aibă o atitudine clară faţă de ”incidente” precum cel care priveşte reînhumarea lui Nyiro Jozsef şi salută decizia Ministerului Afacerilor Externe de a nu permite accesul pe teritoriul ţării noastre. El spune că în condiţiile în care Parlamentul şi autorităţile

   Continuare    Comentarii (0)   24.05.2012. 23:41

  info - Csibi Barna şi-a depus candidatura pentru Consiliul local Miercurea-Ciuc

  Csibi Barna, tânărul care anul trecut a spânzurat o păpuşă cu chipul lui Avram Iancu, şi-a

   Continuare    Comentarii (0)   29.04.2012. 07:47

  Vandut UDMR -Mircea Toma critică studiul profesorului dr. Radu Baltasiu

  Adică un ins care participă la Congresul PPMT îşi dă cu părerea despre românii din Harghita!

   Continuare    Comentarii (0)   29.04.2012. 07:39

  CNCD dă liber la persecutat români în Covasna și Harghita: Decizie mizerabilă în cazul hocheistului român bătut de trei etnici maghiari - info

  Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD), condus de UDMR-istul Csaba Ferenc

   Continuare    Comentarii (0)   23.04.2012. 21:41

  Un grup de părinți din Miercurea Ciuc denunță practicile naziste ale UDMR de epurare etnică a românilor! Un nou strigăt de disperare al românilor din Harghita lăsați pradă maghiarizării!

  re Cotidianul Informatia Harghitei publica in numarul sau de azi o scrisoare stupefiata a unor parinti romani care reclama discriminarea pe criterii etnice a copiilor lor de catre UDMR.

  Primarul UDMR-istul din Miercurea Ciuc, Raduly Robert, consilierii locali maghiari, conducerea ISJ Harghita precum si conducerea unei gradinite din Miercurea Ciuc vor cu orice pret sa ii mute

   Continuare    Comentarii (0)   10.02.2012. 22:38

  FCRCHM cere partidelor politice sa evite maghiarizarea administratiei publice din Transilvania

  Forumul Civic al Românilor din Covasna, Harghita şi Mureş solicită partidelor parlamentare să revină

   Continuare    Comentarii (0)   09.02.2012. 21:51

  Dan Tanasa: O NOUĂ SENTINȚĂ A TRIBUNALULUI COVASNA. PCM-istul Mezei Janos, primar al municipiului Gheorgheni, obligat de instanță să îmi comunice informații de interes public și să îmi plătească 1 leu DAUNE MORALE!

  re Tribunalul Covasna a pronuntat o noua sentinta in favoarea subsemnatului, obligandu-l pe Primarul Municipiului Gheorgheni, PCM-istul Mezei Janos, sa imi comunice informatiile de interes public solicitate precum si sa imi plateasca 1 leu daune morale.

  Astfel, urmare sentintei pronuntate de catre Tribunalul Covasna, PCM-istul Mezei Janos este obligat sa imi comunice urmatorele informatii de interes public:

  Care este cuantumul total al sumelor cheltuite din fonduri publice de la bugetul Primariei Gheorgheni pentru anunturi de mica publicitate sau publicitate (ex. Anunturi de angajare, anunturi privind organizarea unor licitatii, etc.) in perioada anilor 2004-2010 catre urmatoarele publicatii, TV si radiouri: Gyergyoi Kisujsag, Adevarul Harghitei, Monitorul Oficial, Uj Kelet, Feny TV, Gyergyo TV, Harghita Nepe, Informatia Harghitei, Gyergyoi Hirlap , defalcat pe fiecare an si fiecare firma in parte.

  detalii: http://tanasadan.blogspot.com/2012/01/o-noua-sentinta-tribunalului-covasna.html

     Comentarii (0)   22.01.2012. 15:42

  Satul Doboi din comuna Plăieşii de Jos: în prezent, asistăm la încheierea unui proces de pierdere etnică, inclusiv prin asimilare, a românilor din localitate, proces care a căpătat o deosebită amploare în ultimii 20 de ani

  Studiu despre cum s-a ajuns de la o comunitate româ nească întinsă pe mai multe sate, de aproximativ 500 de familii, la câ ţiva oameni care doar se mai roagă în limba română.

   Continuare    Comentarii (0)   02.01.2012. 00:18

  Scandalos! Presa maghiară reclamă dreptul poporului secuiesc de a întemeia un stat independent!

  Cotidianul de limbă maghiară HAROMSZEK: Poporului SECUIESC i se cuvine inclusiv dreptul de a

   Continuare    Comentarii (0)   31.12.2011. 10:37

  nesimtirea politrucilor care reprezinta Romania... Felicitare de sărbători pe Facebook din partea europarlamentarului ROMÂN Sogor Csaba

  re

  Politicienii romani de etnie maghiara se pot exprima in orice limba numai in limba romana nu suporta...

  Cata nesimtire iti trebuie ca politruc roman sa feliciti vizitatorii fesbucului tau in doua limbi dar ocolind si limba statului tau?

  De ce oare nu a adresat felicitarea si in chineza, ca tot aia era?...

  Sursa:
  blogul jurnalistului Dan Tanasa http://tanasadan.blogspot.com/2011/12/felicitare-de-sarbatori-pe-facebook-din.html

     Comentarii (0)   28.12.2011. 21:31

  Un jucător român de hochei, de la naţionala sub 16 ani, UMILIT de colegii lui de origine maghiară.

  ProSport a prezentat, astăzi, situaţia cu care s-a confruntat singurul jucător de origine română

   Continuare    Comentarii (0)   15.12.2011. 02:00

  Drapelul Ungariei, arborat pe o primărie din Harghita VIDEO

     Comentarii (0)   15.12.2011. 01:52

  CNCD constata discriminarea in masa a romanilor din Harghita si Covasna. Ce face Guvernul?

  Ca urmare a sesizarii de catre Forumului Civic al Românilor din Covasna, Harghita şi Mureş (FCRCHM)

   Continuare    Comentarii (0)   28.10.2011. 04:08

  Dan Tanasa despre incompatibilitatea Vicepresedintelui CJ Harghita, UDMR-istul Sofalvi Laszlo

  "AM SESIZAT, ANI A CONSTATAT! Vicepresedintele CJ Harghita, UDMR-istul Sofalvi Laszlo, a

   Continuare    Comentarii (0)   08.10.2011. 00:58

  Alina Gorghiu: ,,Declaraţiile domnului Tokes mi se par deplasate şi de neluat în serios"

  Deputatul liberal Alina Gorghiu a catalogat declaraţiile europarlamentarului Laszlo Tokes

   Continuare    Comentarii (0)   15.08.2011. 13:43

  Adevarul.ro: Femeia care a învins iadul: Dorina Cheuchişan, a asistat pe 22 decembrie 1989 la linşarea propriului soţ de către populaţia maghiară din comuna harghiteană Dealu. Ucigaşii plutonierului-major Liviu Cheuchişan au beneficiat de

  ”Adevărul“ ne prezintă povestea cutremurătoare a Dorinei Cheuchişan, care, pe 22 decembrie 1989, a asistat la linşarea propriului soţ de către populaţia maghiară din comuna harghiteană Dealu. Ucigaşii plutonierului-major Liviu Cheuchişan au beneficiat de clemenţa lui Ion Iliescu...

   Continuare    Comentarii (0)   25.06.2011. 08:19

  Informatia Harghitei: STELU PLATON, primarul roman din Toplita: SUNTEM DISPRETUITI de reprezentantii UDMR ai Consiliului Judetean Harghita! Primariile cu primari romani din Harghita sunt subfinantate pentru ca asa doreste UDMR!

  re STELU PLATON, primarul roman din Toplita: SUNTEM DISPRETUITI de reprezentantii UDMR ai Consiliului Judetean Harghita! Primariile cu primari romani din Harghita sunt subfinantate pentru ca asa doreste UDMR!

  Relaţiile dintre Consiliul Judeţean Harghita şi Consiliile locale româneşti sunt extrem de reci, iar primarii sunt dispreţuiţi.

  Stelu Platon: ,,Stau să mă întreb cu vom fi trataţi în Ţinutul Secuiesc? O întrebare la care eu nu îndrăznesc să mă gândesc" Cei doi copreşedinţi ai USL răspund la unele afirmaţii ale lui Borboly Csaba.

  În cadrul conferinţei de presă pe care Uniunea Social Liberală - Filiala Harghita a ţinut-o la Miercurea-Ciuc, preşedintele PNL Harghita, Stelu Platon (foto), care este şi primarul municipiului Topliţa, a vorbit despre relaţia care există între Consiliul Judeţean

   Continuare    Comentarii (1)   23.06.2011. 23:04

  Adevarul: Ororile de la Odorheiu Secuiesc

  re „Adevărul“ vă arată cum s-au răzbunat românii de etnie maghiară pe ofiţerii de Miliţie şi de Securitate. În acest episod urmărim evenimentele din Odorheiu Secuiesc, unde doi oameni au fost omorâţi, iar alţi trei au fost răniţi grav.

  „Adevărul" continuă radiografia momentelor cruciale derulate în decembrie 1989 în judeţele Harghita şi Covasna, unde în zilele

   Continuare    Comentarii (0)   22.06.2011. 00:48

  Academicianul Giurescu : Adoptarea statutului minoritatilor nationale in forma actuala duce la destramarea treptata a statului român si a hotarelor sale

  Centrul European de Studii în Probleme Etnice al Academiei Române şi Centrul European de

   Continuare    Comentarii (0)   08.06.2011. 21:17

  Bănicioiu:Cine e lovit de o halucinantă confuzie,statisticile privind consumul de droguri sau Cseke?

  Deputatul PSD, Nicolae Bănicioiu, a răspuns, luni, acuzaţiilor ministrului Sănătăţii, Cseke Attila

   Continuare    Comentarii (0)   06.06.2011. 20:09

  COMUNICAT. Asociaţia ROST condamnă acţiunile destabilizatoare ale liderilor maghiari din România şi cere condamnarea publică, după 21 de ani de toleranţă criminală din partea clasei politice româneşti, de către toate instituţiile statul

  Ca urmare a ultimelor acţiuni şi luări de poziţie ale UDMR (reprezentată prin parlamentarii Sogor

   Continuare    Comentarii (0)   03.06.2011. 21:58

  FORUMUL CIVIC AL ROMANILOR DIN COVASNA, HARGHITA SI MURES ATRAGE ATENTIA! NOI DEMERSURI IREDENTISTE MAGHIARE: Un milion de semnaturi pentru autonomia tinutului secuiesc!

  FORUMUL CIVIC AL ROMANILOR DIN COVASNA, HARGHITA SI MURES ATRAGE ATENTIA! NOI DEMERSURI IREDENTISTE MAGHIARE: Un milion de semnaturi

   Continuare    Comentarii (0)   02.06.2011. 19:53

  USL vrea să interzică funcţionarilor publici și familiilor lor să mai desfăşoare afaceri cu statul

  Programul economic al USL include si o serie de propuneri care vizează integritatea membrilor

   Continuare    Comentarii (0)   29.05.2011. 18:19

  EXCLUSIV TANASADAN.BLOGSPOT. FOTO. Dat afara de ANAF, Csibi Barna comercializeaza, la Sfantu Gheorghe, cu acordul primarului UDMR Antal Arpad, tricouri cu harta Romaniei ciuntita!

  re Uniunea Democrata Maghiara din Romania (UDMR) nu doar ca nu s-a dezis categoric de extremistul Csibi Barna, dar ii si ofera spatiul public pentru a se manifesta in continuare. Astfel, in aceste zile, Csibi Barna se afla la Sfantu Gheorghe, acolo unde in acest weekend se sarbatoresc zilele orasului, pentru a-si comercializa recuzita iredentist-sovina.

  Tricoul cu mesaj iredentist "inventat" de extremistul Csibi Barna se vinde la liber sub ochii nepasatori ai autoritatilor statului

   Continuare    Comentarii (1)   07.05.2011. 04:28

  Primarul din Târgu Secuiesc a fost arestat pentru luare de mită

  Primarul municipiului Târgu Secuiesc, Racz Karoly, reţinut de procurorii DNA pentru luare de mită,

   Continuare    Comentarii (0)   13.03.2011. 00:49

  Ultimii Români din Harghita

     Comentarii (0)   18.02.2011. 16:36

  la Miercurea Ciuc, cu sprijinul Consiliului Judeţean Harghita, patronat de UDMR-istul Borboly Csaba, maraton de lectură din opera criminalului de război Wass Albert!

  Azi, 18 februarie 2011, se va desfasura la Miercurea Ciuc, in incinta centrului multifunctional din

   Continuare    Comentarii (0)   18.02.2011. 16:15

  BUGETUL PUBLIC AL CJ HARGHITA. Autonomie teritoriala maghiara pe banii romanilor din tara! Doar 15% din bugetul CJ Harghita pe 2011 reprezinta venituri proprii, restul vine "de la Bucuresti"!

  re La bunastarea liderilor UDMR, nu a maghiarilor saraciti si ei de politicile UDMR, contribuie romanii din judetele bogate ale tarii.

  Daca ii intrebi pe toti politicienii UDMR si PCM, pe liderii civici maghiari sau pe unii cetateni din "secuime" toti raspund la unison, ca niste pacienti dintr-o institutie de boli mintale, ca ei vor autonomie ca sa isi poata ei, "secuii" si maghiarii din Covasna si Harghita, gospodari singuri banii locali, sa nu se mai duca la Bucuresti toti banii lor. Bugetul public al CJ Harghita pe anul 2011

   Continuare    Comentarii (0)   02.02.2011. 22:22

  HARGHITA. UDMR își bate joc de istoria noastra! UDMR finanteaza cu sute de mii de lei porti secuiesti in timp ce cetatile dacice sunt in paragina!

  Singurul cotidian harghitean de limba romana, Informatia Harghitei, titreaza in numarul sau de azi:

   Continuare    Comentarii (1)   16.11.2010. 14:16

  Micul Dictator: Revine ocupatia Transilvaniei de Nord sub forma macroregiunii 5 ?! Horty schimbat cu UDMR...

  re Iniţiativa legislativă a parlamentarilor UDMR, prin care se propune înfiinţarea a şaisprezece regiuni de dezvoltare, propune o harta a macroregiunii 5 care seama izbitor cu harta Transilvaniei de Nord sub ocupatie hortista.

  Prin Dictatul de la Viena, Germania şi Italia au forţat România să cedeze teritoriul Transilvaniei de Nord Ungariei.
  Ungaria a deţinut teritoriul Transilvaniei de Nord doar din 1940 până în 1944. În această perioadă au fost consemnate acţiuni de discriminare etnică a autorităţilor horthyste şi a unor etnici unguri, împotriva etnicilor români, acţiuni care au culminat cu o serie de masacre foarte violente, cum ar fi cele de la Moisei, Trăznea, Ip, Sărmaşu, Mureşenii de Câmpie, Câmpia Turzii, Luduş, Prundu Bârgăului, Huedin, Cucerdea, Lăscud. Consemnările perioadei atribuie app. 1.000 de etnici români morţi ca urmare a violenţelor etnice.

  re Trecerea prin Senat a initiativei UDMR seamna cu un nou Dictat de la Viena...

  Macroregiunea V
  14. Covasna - Harghita - Mureş
  15. Bistriţa-Năsăud - Cluj - Maramureş
  16. Bihor - Sălaj - Satu-Mare.

  Continuare: http://miculdictator.blogspot.com/2010/02/revine-ocupatia-transilvaniei-de-nord.html

     Comentarii (1)   20.02.2010. 17:57

  Banii Guvernului României au fost recepţionaţi la Jolotca cu tricolorul Ungariei

  re În anul 2007, cu ajutorul unor bani primiţi de la Guvernul României, în satul Jolotca, comuna Ditrău, s-au demarat lucrările pentru realizarea unui sistem de apă potabilă. De atunci şi până acum, în această investiţie s-au alocat aproape 1,2 milioane lei, bani din care s-au realizat reţeaua de apă (11 kilometri) şi bazinul de captare. Iar de această investiţie, după cum spunea primarul comunei Ditrău, Puskas Elemer, cu ocazia inaugurării sistemului care a avut loc miercuri, urmează să beneficieze aproximativ 200 de gospodării, 60% dintre acestea exprimându-şi dorinţa de a se

   Continuare    Comentarii (0)   16.12.2009. 13:23

  Raduly Robert, primarul din Miercurea Ciuc: Romanii au luat casele ungurilor....

  Marcel Hoara
  Noi declaratii iredentist sovine ale primarului din Miercurea Ciuc, Raduly Robert, sustinute vineri, la Miercurea Ciuc...

  "...aproape de un secol suntem nevoiţi să trăim într-o ţară unde majoritatea a obţinut pădure, însuşindu-şi-o pe a nosatră. Majoritatea a obţinut case, evacuîndu-ne pe noi, sub pretextul naţionalizării, după

   Continuare    Comentarii (0)   26.10.2009. 15:27


  Legături


  RGN Press

  tolerance.ro

  frunze.ro

  condei.ro

  catalincornea.ro

  dan tanasa

  atdr.ro

  stiribucuresti.blogspot.com

  pro-unire.blogspot.com

  bugeacul-romanesc.blogspot.com

  harghitaturism.blogspot.com

  covasnaturism.blogspot.com

  harghitanews.blogspot.com

  stiricovasna.blogspot.com
  miculdictator.blogspot.com

  infotineret.ro

  Casa Danielescu

  Festival Enescu
  publicatia cuvintenoi.ro
  Forumul International al Jurnalistilor Romani

  Fundatia Scrisul Romanesc
  Protopopiatul Dacia Ripensis
  Centrul de Studii pentru Resurse Romanesti
  Valea Timocului
  Comunitatea romanilor din Serbia

  romanii-din-bulgaria

  www.romedia.gr

  Publicatia Arcasul din Cernauti

  Radio Ucraina Internaţional

  Cernauti

  Bucovina de Nord

  Dincolo de Tisa
  Dincolo de Tisa
  Dincolo de Tisa
  Dincolo de Tisa

  Clubul Maramuresenilor din Dreapta Tisei

  Blogul românilor din Regiunea Cernăuți

  Blogul românilor din Regiunea Cernăuți

  Blogul românilor din Regiunea Cernăuți

  Micherechi

  www.foaia.hu

  evaiova.blogspot.com

  Stiri romanesti din Ungaria

  Basarabia Pamant Romanesc

  Desteapta-te Romane!

  Romani pentru romani
  Romani pentru romani

  Parohia Aita Mare

  Manastirea Sf. Ioan

  www.noiromanii.ro

  informatia harghitei

  Cuvantul Liber

  Condeiul Ardelean

  martiri romani

  forum harghita covasna mures
  www.saff.ro

  Metroul Greu

  Casa Danielescu-Cazare Tg JiuCasa Danielescu-Cazare Tg Jiu
  Romanii de langa noi blogspot Romanii de langa noi blogspot
  www.Catedrale.Cerc.Ro www.Catedrale.Cerc.Ro
  ZiuaNationala.RO ZiuaNationala.RO
  MiculDictator.blogspot
  Dincolo de Tisa Dincolo de Tisa
  www.Cernauti.ro www.Cernauti.ro
  BucovinaDeNord.RO BucovinaDeNord.RO
  www.Bucovina.net www.Bucovina.net
  www.Bukovina.ro www.Bukovina.ro
  Bucovina Forestiera Bucovina Forestiera
  Ziarul românesc Concordia Ziarul românesc Concordia
  Ziarul românesc Arcașul Ziarul românesc Arcașul
  Blog românesc în Cernăuți Blog românesc în Cernăuți
  Blogul românilor din Cernăuți Blogul românilor din Cernăuți
  Clubul Maramuresenilor din Dreapta Tisei Clubul Românilor Maramureseni din Dreapta Tisei
  Asociaţia Regională de Educare a Adulţilor Cernăuţi Asociaţia Regională de Educare a Adulţilor Cernăuţi
  Centrul Bucovinean de Artă pentru conservarea şi promovarea culturii tradiţionale româneşti Centrul Bucovinean de Artă pentru conservarea şi promovarea culturii tradiţionale româneşti
  Satul românesc Boian din regiunea Cernăuți Satul Boian, Cernăuți
  România Carnavalului România Carnavalului
  Gică Manole - istoric şi eseist Gică Manole - istoric şi eseist
  Alexandrina Cernov Alexandrina Cernov
   Constantin Chirilă Constantin Chirilă
  Cahuleanu Cahuleanu
  Utkonosovka/Erdek-Burnu, sat românesc regiunea Odesa Utkonosovka/Erdek-Burnu, sat românesc regiunea Odesa
  ocietatea pentru Cultura Românească „Mihai Eminescu”, Cernăuţi Societatea pentru Cultura Românească „Mihai Eminescu”, Cernăuţi
  Romanii din jurul Romaniei Romanii din jurul Romaniei
  Mitropolia Basarabiei Mitropolia Basarabiei
  Ghimpu.wordpress.com Ghimpu.wordpress.com
  RomaniiDinKazahstan RomaniiDinKazahstan
  Cele doua Tribalii Cele doua Tribalii
  ValeaTimocului.RO ValeaTimocului.RO
  www.Libertatea.rs www.Libertatea.rs
  Institutul de Cultura al Romnilor din Voivodina Institutul de Cultura al Romnilor din Voivodina
  Astra Romana blog Astra Romana blog
  Banatul Sarbesc blog Banatul Sarbesc blog
  Portal Banat Portal Banat
  Enciclopedia Banatului Enciclopedia Banatului
  Romanii din Serbia Romanii din Serbia
  www.radio-resita.ro www.radio-resita.ro
  Fundatia Scrisul Romanesc Fundatia Scrisul Romanesc
  Stiri din Bucuresti Stiri din Bucuresti
  Romanii din Ungaria Romanii din Ungaria
  Stiri romanesti in Ungaria Stiri romanesti in Ungaria
  Micherechi, Hu, sat românesc Micherechi, Hu, sat românesc
  Foaia Romaneasca Foaia Romaneasca
  Site fosta Asociatie a Studentilor Romani din Ungaria Site fosta Asociatie a Studentilor Romani din Ungaria
  Asociatia Interculturala de Tineret Romano-Maghiara Asociatia Interculturala de Tineret Romano-Maghiara
  Martiri Romani Martiri Romani
  Casa de copii Sfantul Iosif Casa de copii Sfantul Iosif
  CovasnaTurism.blogspot CovasnaTurism.blogspot
  HarghitaTurism.blogspot HarghitaTurism.blogspot
  www.PrintPoster.ro www.PrintPoster.ro
  www.Intorsura.Ro www.Intorsura.Ro
  www.Turismmontan.3x.ro www.Turismmontan.3x.ro
  StiriCovasna.blogspot.com StiriCovasna.blogspot.com
  HarghitaNews.blogspot.com HarghitaNews.blogspot.com
  Casa de copii Casa de copii "Sf.Iosif" Odorheiu Secuiesc
  EternulMaramures.RO EternulMaramures.RO
  FoaieNationala.RO FoaieNationala.RO
  Dacia-România Dacia-România
  Enciclopedia Dacică Enciclopedia Dacică
  www.Dacia.org www.Dacia.org
  www.pelasgia.org www.pelasgia.org
  ZiarulLumina.RO ZiarulLumina.RO
  Sport in Gorj .ro
  www.EastBike.Ro
  ABIT ABIT
  Free & demo software
  El Pais El Pais
  El Mundo El Mundo
  Le Monde Le Monde
  Liberation Liberation
  Le Figaro Le Figaro
  La Tribune La Tribune
  Veritasaga Veritasaga.ro
  ProARME ProARME.ro

 • Radio Vocea BASARABIEI
 • The Sun click here !
 • The Guardian click here !
 • TV-Links click here !
 • Reuters click here !
 • Live On-lineTV click here !
 • Liberation click here !